Grafisch

One stop shop

Als ondernemer wil je natuurlijk dat iedereen weet wie je bent. Het is een bewezen strategie om uw (potentieele) klanten daarom regelmatig met uw logo te confronteren. Hoe beter dit te doen dan met origineel promotiemateriaal met uw logo of boodschap er op. Bij ons kunt u terecht van flyer ontwerp tot aan het bedrukken van pennen, posters, DVDs, ballonnen, kalenders en nog veel meer.

Restauratie

Ik vind het een uitdaging om zwaar beschadigde foto’s te herstellen in Photoshop.
Het meest voldoening haal ik uit het restaureren van foto’s die op de een of andere manier kostbaar zijn voor de klant. Het gaat vaak om de enige foto die iemand heeft van een geliefde of verloren familielid. Ik denk dat het belangrijk is om de tijd te nemen om zulke mooie foto’s te herstellen. Het resultaat is er dan ook wel naar.

Duidelijk. Herkenbaar. Onderscheidend.

Uw merk en logo zeggen veel over uw bedrijf. Onze aandacht die wij aan uw logo besteden wordt gerechtvaardigd door dat het logo van uw bedrijf zich in het onderbewustzijn van uw klant nestelt. Als experts op dit gebied besteden we veel tijd aan het uitzoeken welk lettertype, kleur en afbeelding precies goed zijn om uw huisstijl zowel vertrouwd als gedenkwaardig te maken.